Хіти тижня. Націоналісти і ветерани АТО зірвали проросійський "шабаш" у столиці України (фото)

За даними активістів, в залі був помічений і соціаліст Олександр Мороз, який залишив приміщення відразу після появи опонентів.

У п'ятницю, 11 січня, в Києві активісти націоналістичного об'єднання С14, Київська міська спілка ветеранів АТО і ветерани полку «Азов» зірвали захід проросійських громадян, яким керував комуніст Палій. Про це повідомляється на сторінці в Facebook «C14 news - резерв», передають Патріоти України.

За даними активістів, в залі був помічений і соціаліст Олександр Мороз, який залишив приміщення відразу після появи опонентів.
«Під час засідання був виявлений козачок Каменєв, який фотографувався з сепаратистами. Після короткої розмови він втік», - сказано в повідомленні.

Відзначимо, чому було присвячено збори, не повідомляється, проте, судячи з фразі в пості про те, що «дерибанити бюджет і скасувати Міністерство ветеранів не вийшло і не вийде», учасники заходу мали намір зажадати від керівництва України ліквідації даного органу.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...