Хіти тижня. "Не всіх згадали": У РФ влаштували істерику через "Кремлівську доповідь" США

Голова правління "Роснано" Анатолій Чубайс і глава ради фонду "Центр стратегічних розробок", екс-міністр фінансів Росії Олексій Кудрін не ввійшли в так званий кремлівський список США.

Цей факт викликав подив у журналіста кремлівського пулу Дмитра Смірнова. "Відсутність в американському списку Чубайса і Кудріна - це якесь страшне палєво Держдепу", - написав він у своєму Twitter, передають Патріоти України.

"Лента.ру" в своїй статті про "кремлівську доповіді" пише, що в списку не виявилося голови Рахункової палати Тетяни Голікової і голови Банку Росії Ельвіри Набіулліної.

"Відсутність даних персон в документі не пояснюється. При цьому в списку є опальний російський бізнесмен Юрій Шефлер, який судиться з державним підприємством "Союзплодоімпорт" за бренд горілки "Столична". На Шефлера в Росії заведено кримінальну справу, він оголошений у федеральний розшук і навіть значився в базі даних розшукуваних Росією по лінії Інтерполу, бізнесмен не був в Росії з 2002 року", - зазначили журналісти.

Довідка: "Кремлівська доповідь" не є санкційний списком, а носить лише рекомендаційний характер. Ці матеріали, як очікується, стануть основою для прийняття рішень Вашингтоном про нові санкції як проти фізичних осіб, так і компаній енергетичного, оборонного та фінансового секторів, а також спецслужб Росії.

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...

Окуповані території мали залишитися за Росією: Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку слуги Зеленського та представники Путіна узгодили 15 квітня 2022 року

субота, 27 квітень 2024, 7:38

Через кілька тижнів після російського вторгнення в Україну могла бути укладена мирна угода, стверджує німецьке видання Die Welt з посиланням на документ, який є у їхньому розпорядженні. Умови припинення війни були прописані у проєкті договору на 17 сто...