Хіти тижня. "Не зможуть розслабитися": Приватна розвідка США дізналася про реакцію Кремля на викривальну доповідь

Росія буде продовжувати готуватися до гіршого через "кремлівську доповідь", оскільки до цих пір точно не знає, чого варто очікувати від документа США.

Про це йдеться у матеріалі приватної американської розвідувально-аналітичної компанії Stratfor, передають Патріоти України з посиланням на "Апостроф".

Зазначається, що якщо засекречені частини "кремлівської доповіді" просочаться у пресу, то це може як і раніше чинити тиск на Путіна і Кремль. Проте, розбіжності між Білим домом і Конгресом щодо того, як використовувати ці звіти, ускладнюють побудову чіткої політики США щодо Росії, а також ускладнюють розробку відповіді Москви.

Через це Кремль не зможе розслабитися, і поки США намагаються вирішити, як діяти далі, Росія буде продовжувати готуватися до гіршого.

Також у матеріалі повідомляється, що варіанти, представлені в звіті, не єдині, які є. США вже посилили санкції через конфлікт в Україні та можуть як і раніше накласти санкції на Росію за порушення, пов'язані з договорами про озброєння або правами людини.

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...

"Треба закінчити якомога швидше": Орбан цинічно висловився про війну в Україні та приголомшив заявою про західні війська

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:15

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Захід – за крок до відправлення своїх солдатів до України. Про це пише видання Magyar Hang, передають Патріоти України. “Це не наша війна, а війна двох слов'янських народів, яку треба закінчити якомога ш...