Хіти тижня. Несподівано: Зеленський може відмовитись від участі у виборах

Володимир Зеленський може створювати ажіотаж навколо своєї персони, привертати до себе багато уваги, а в останній момент відмовитись від президентських перегонів. Про це заявив український журналіст Олександр Демченко, повідомляють Патріоти України.

За його словами, Зеленський може відмовитися від участі в президентських виборах за 23 дні до дня голосування.

"А що зазвичай відбувається в цей день? Правильно! Концерт "Вечірнього кварталу". У цей день можна Зеленському повторити те, що він сказав в новорічну ніч, тільки з точністю до навпаки: "Я не йду!" і зняти свою кандидатуру на користь якогось іншого кандидата. До цього Зеленський таки напише свою передвиборчу програму і навіть збере 2,5 мільйони гривень застави в ЦВК. А для чого? Щоб підвищити градус напруги й змусити всіх нервувати", – сказав Демченко.

Він також пригадав, що те ж саме колись на виборах у 1980 році у Франції зробив комік Мішель Колюччо, відомий за псевдонімом "Колюш". За місяць до виборів "Колюш" прибрав свою кандидатуру, і багато хто тоді вважав, що це сталося через переслідування.

"Правда, у своєму останньому зверненні кандидата в президенти він закликав голосувати за опонента тодішнього президента Франції. А після смерті "Колюша" його близький друг Жорж Атталі написав книгу "Це був Франсуа Міттеран", де зізнався, що "Колюш" – це спеціально розроблена ним технологія. Теж саме може бути й у випадку із Зеленським. Ці два кандидати дуже між собою схожі. Шоу обіцяє бути воістину смішним і заманливим", – розповів журналіст.

Як відомо, Володимир Зеленський оголосив про свою участь у виборах у новорічну ніч. Відеозвернення набрало понад 2,5 млн переглядів у YouTube і викликало бурхливу реакцію в соцмережах, зокрема, з боку прихильників нинішнього президента, яких часто називають "порохоботами".

До слова, президентські вибори відбудуться 31 березня 2019 року. Згідно з опитуванням, проведеним групою "Рейтинг", Петро Порошенко нині лише третій і його результат складає усього 11,1%. Це майже вдвічі менше за показники Юлії Тимошенко – 20.8%. Володимира Зеленського підтримують 13,4%.

Джерело: Обозреватель

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...