Хіти тижня. "Новоросія придушена!": Екс-ватажок "ДНР" визнав перевагу ЗСУ

Ігор Гіркін висловив впевненість, що колись українські військові звільнять окуповані райони Донбасу, а зараз чекають слушного моменту.

Ігор Гіркін. Фото: The Insider.

Один із екс-ватажків "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін попередив терористів на Донбасі про неминучість наступу України. За його словами, за чотири роки українська армія стала потужною, і їй під силу придушити конфлікт. Таке висловлювання пролунало в ефірі "Рой ТВ", передають Патріоти України.

"Чотири роки минуло, військове вирішення на даний час вкрай проблематичне, Україна створила потужну армію, російський рух в усій Новоросії придушений практично повністю. Так, невдоволення населення там залишається, і воно чимале, але жодних організованих структур немає, вони знищені...", - сказав Гіркін.

Він також констатував той факт, що Захід постійно нарощує військову риторику проти Росії і, більше того, перекидає війська впритул до кордонів. "І авіацію, і сухопутні сили, і флоти - все це підтягується і підтягується, зокрема до узбережжя України, і до кордонів України", - сказав він.

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...