Хіти тижня. Новий скандал навколо президента США: Трамп не встояв перед "штурмом" порнозірки Stormy Daniels (фотофакт)

Адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен заплатив 130 тисяч доларів колишній порноактрисі Стефані Кліффорд (сценічний псевдонім - Stormy Daniels) за те, щоб вона не повідомляла ЗМІ про інтимний зв'язок з американським лідером.

Дональд Трамп

Про це повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на власне джерело, передають Патріоти України.

Зазначається, що зустріч актриси з Трампом відбулася 2006 року на турнірі з гольфу в штаті Невада. За словами співрозмовника видання, під час передвиборної кампанії Трампа його юристи уклали з Кліффорд угоду про конфіденційність за винагороду в 130 тисяч доларів.

Представник Білого дому спростував інформацію про зв'язок Трампа з Кліффорд. «Це старі, перероблені дані, які були опубліковані і категорично спростовані до президентських виборів», - заявив він газеті.

Коен в інтерв'ю Fox News також спростував ці відомості, зазначивши, що чутки про зв'язок Трампа з порноактрисою «циркулюють знову і знову з 2011 року».

Сама Кліффорд підтвердила, що зустрічалася з Трампом. За словами актриси, в спілкуванні Трамп виявив себе як «люб'язний, професійна людина і абсолютний джентльмен». Однак жінка заперечує сексуальний зв'язок з президентом.

Stormy Daniels (Стефані Кліффорд)

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...