Хіти тижня. "Один з козирів Волкера у переговорах з Сурковим" - Журналіст про те, чому у США не активували "кремлівський список"

Всього повинні бути проведені чотири етапи по введенню санкцій. Гра тільки почалася і очікувати можна будь-якого розвитку подій.

Ілюстрація:24tv.ua

Журналіст Мирослава Гогадзе розповіла про те, як в США ЗМІ відреагували на публікацію так званого "Кремлівської доповіді", в якій названі російські компанії, олігархи і чиновники, щодо яких можливе застосування санкцій. Про це журналіст повідомила у соцмережі, передають Патріоти України.

Гонгадзе зазначила, що нині в США дуже багато уваги приділяється розслідування російського втручання у вибори президента в 2016 році, а тому ЗМІ насамперед звертають увагу на відмову Білого дому від реалізації другого етапу в рамках закону про санкції - власне їх введення.

За оцінкою Мирослави, США веде "багатоходовку" проти Росії. Можливо, санкції не ввели тому, що це одна з козирних карт для Курта Волкера в переговорах з Сурковим, в тому числі і в питанні введення миротворчої місії ООН на Донбас.

Всього, нагадала Гонгадзе, повинні бути проведені чотири етапи по введенню санкцій. Гра тільки почалася і очікувати можна будь-якого розвитку подій. При цьому, вона ще раз акцентувала, що американські ЗМІ в основному сконцентрували увагу своїх читачів і глядачів на те, що санкції поки не ввели.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...