Хіти тижня. "Опустити до свого рівня": У США викрили план Путіна щодо Америки та Європи

Радянський Союз свого часу пробував наздогнати і перегнати Сполучені Штати, але марно. Тому Путін робить ставку не на розвиток.

Путін хоче не обігнати, а зруйнувати США. Ілюстрація: ТАСС.

Росія не намагається наздогнати і перегнати США, а має намір їх зруйнувати. Про це в інтерв'ю "Обозревателю" розповів американський історик Юрій Фельштинський, передають Патріоти України.

"Володимир Путін намагається досягти паритету зі Сполученими Штатами. Але наздогнати США (як і Євросоюз) Росія не може, тому що кінець кінцем все, що РФ робить, це продає світу сировину. Цього не досить для того, щоб бути великою державою в буквальному сенсі цього слова", - пояснив він.

За його словами, Радянський Союз свого часу пробував наздогнати і перегнати Сполучені Штати. В результаті - надірвався і рухнув. "Путін отримав з цього краху СРСР важливий урок. Він не намагається наздогнати США економічно, і навіть з військової точки зору це Путіну не вдається. Замість цього він намагається зруйнувати США і Євросоюз, опустивши їх до рівня Росії. Руйнувати - не будувати", - підсумував Фельштинський.

На концерті Кобзона рекордний квітневий аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 квітня

понеділок, 29 квітень 2024, 8:05

В української артилерії явно побільшало снарядів. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.04.24 орієнтовно склали:

Пекін отримав сигнал: Експертка пояснила, чим США можуть тиснути на Китай

понеділок, 29 квітень 2024, 7:56

Сполучені Штати продовжують чинити тиск на Китай, щоб зберегти свою перевагу на геополітичній арені. За деякими даними, Вашингтон навіть розглядає можливість відрізання китайських банків від американського долара, передають Патріоти України. Своєю черг...