Хіти тижня. "Останки Леніна прибрати, а КримНаш!": Ведуча, яка вирішила змінити Путіна, зробила скандальну заяву (відео)

Журналістка і правозахисниця Катерина Гордон висунула свою кандидатуру для участі у виборах президента Росії і тепер з усієї сили експлуатує словосполучення "кримнаш".

Скріншот з відео

Гордон записала відео зі зверненням, повідомляють Патріоти України з посиланням на відео з You Tube.

"Я вважаю, що Крим - наш. І не крапка, а знак оклику. Все інше - безпідставна балаканина", - заявила Гордон.


Гордон оголосила про свій намір балотуватися у президенти Російської Федерації. Телеведуча опублікувала передвиборний ролик, у якому заявила, що буде "єдиним кандидатом, не узгодженим з адміністрацією Володимира Путіна".

У ворога мінус склад БК й не тільки: Військові відпрацювали дронами по позиції окупантів на півдні (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:53

Сили оборони відпрацювали дронами та гаубицею по ворожій позиції на півдні України. Внаслідок ударів є загиблі серед окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку командування Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних сил Украї...

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...