Хіти тижня. Пекло - його близька та довічна домівка: Російський журналіст розповів про релігійність Путіна (відео)

Незважаючи на щоденні молитви ВВП, сварка російського президента з главою РПЦ патріархом Кирилом є дуже серйозною.

Путін думає, що в обмін на свічки Бог йому усе пробачить? Фото: Вести.

Російський журналіст та публіцист Олександр Сотник заявив, посилаючись на інсайдерську інформацію, що президент РФ Володимир Путін останніми роками став дуже набожним та, що він розпочинає кожен свій день із молитви. Про це Сотник повідомив російському виданню "Главред", передають Патріоти України.

"Практично кожен робочий день глави Росії починається з півторагодинний молитви. У мене є такий інсайд, що наш президент останніми роками став дуже набожною людиною", – розповів журналіст.

У той же час, за його словами, сварка російського президента з главою РПЦ патріархом Кирилом є дуже серйозною, зокрема, в політичному плані. "Тому будь-яка поразка патріарха Кирила – це безумовна радість для Володимира Путіна", – зазначив Сотник.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...