Хіти тижня. Підконтрольна олігарху Ахметову частина "Опоблоку" висунула свого кандидата в президенти

Раніше соратники Бойка і Льовочкіна об'єднались з Рабіновичем і Медведчуком, і також висунули "єдиного" кандидата від опозиції...

З'їзд партії «Опозиційний блок», який провела лише частина політичної сили, орієнтованою на Ріната Ахметова, 15 грудня обрала Олександра Вілкула кандидатом у президенти на виборах 2019 року. Про це повідомив сам Олександр Вілкул, зазначивши, що для його це велика відповідальність, передають Патріоти України.

Вілкул заявив, що «упродовж останніх п'яти років президент, парламент та коаліція робить усе, щоб виключити таких людей, як ми вами — а це половина країни — з політичного життя країни».

Нагадаємо, 20 листопада фракція Опозиційний блок ухвалила рішення про виключення зі своїх лав Юрія Бойка та Сергія Льовочкіна. Співголова Опозиційного блоку Олександр Вілкул у кулуарах пояснив журналістам, що їх виключили з формулюванням «за зраду інтересів виборців».

Перед тим, 17 листопада, стало відомо, що новостворена «Опозиційна платформа - За життя» висунула кандидатуру Бойка для участі в президентських виборах. Його кандидатуру підтримав кум президента РФ Путіна та голова політради партії «За життя» Віктор Медведчук, а також лідер партії «За життя» Вадим Рабінович, якого раніше називали ймовірним кандидатом в президенти.

Варто зазначити, що Бойко та Льовочкін вважаються соратниками відомого бізнесмена Дмитра Фірташа. У свою чергу представники Опоблоку Вадим Новинський та Борис Колесніков, яких вважають близькими до бізнесмена Ріната Ахметова, не схвалили висунення Бойка на президентські вибори. Зокрема, Колесніков назвав створення «Опозиційної платформи - За життя» - «особистою ініціативою депутата Юрія Бойка», не узгодженою з іншими членами партії та не легітимізованою з'їздом партії.

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...