Хіти тижня. "Побєдобєсіє", або Армата-2: Розпіарену Путіним ракету приволочуть на Красну площу 9 травня

Крім сучасних літаків Су-57, Су-З0СМ і МіГ-29СМТ, у параді візьмуть участь модернізовані МіГ-31к, оснащені новітніми гіперзвуковими ракетними комплексами «Кинджал».

Росіянам покажуть нові літаки та ракетні комплекси. Фото: соцмережі.

Під час параду Перемоги в Москві (Росія) Міноборони РФ покаже новий гіперзвуковий ракетний комплекс «Кинджал», яким під час послання Федеральним зборам похвалився російський президент Володимир Путін, передають Патріоти України.

«В авіаційній складовій свята, крім сучасних літаків Су-57, Су-З0СМ і МіГ-29СМТ, візьмуть участь модернізовані МіГ-31к, оснащені новітніми гіперзвуковими ракетними комплексами «Кинджал», - заявив на селекторній нараді міністр оборони РФ генерал армії Сергій Шойгу.
Він також повідомив, що на військовому параді традиційно продемонструють перспективні зразки озброєння і військової техніки: зенітно-ракетні комплекси «Тор-М2», бойові машини «Термінатор», робототехнічні комплекси «Уран-6» і «Уран-9», сучасні безпілотники, армійські мотоусюдиходи і снігоходи.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...