Хіти тижня. Поліція відкрила вогонь: У Польщі стався конфлікт між копами та українцями, є постраждалі

Група чоловіків розпивала алкоголь і агресивно поводилася, чим привернула до себе увагу патрульних поліцейських.

Заробітчани привернули до себе увагу польських патрульних. Фото: dzienniklodzki.pl.

У ніч на п’ятницю, 23 лютого, в польському Згежі група заробітчан з Грузії та України напала на поліцейських, внаслідок чого ті відкрили стрілянину. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеве видання Dziennik Lodzki.

Зазначається, що група чоловіків розпивала алкоголь і агресивно поводилася, чим привернула до себе увагу патрульних поліцейських. Після зауважень порушники стали тільки більш агресивними, почали кидатися в правоохоронців камінням і бруківкою. Поліцейські зробили декілька попереджувальних пострілів, а коли це не допомогло, — почали стріляти по ногах.

Затримали 13 громадян України і Грузії, троє іноземців були госпіталізовані, — їх життю нічого не загрожує. Також в медустанову з пораненням голови доставили і одного копа. З’ясовується, чи було легальним перебування і працевлаштування іноземців у Польщі.

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...