З архіву ПУ. Дорогу перейшли горе-бізнесмени: Чому українці більше не хочуть працювати на полуничних плантаціях у Польщі, - підприємець

Українські заробітчани не хочуть бути рабами і тяжко працювати за копійки.

Ілюстрація:Народна Правда

"Тут пошла волна, что в Польше не хватает сборщиков клубники. Обычно на эту поденную работу приезжали украинцы, и никогда не было проблем." Про це у Facebook пише президент Міжнародної корпорації «Гранд», голова Всенародного конкурсу «Бренд року України», підприємець, письменник Володимир Співаковський, передають Патріоти України, у червні 2018 року продовжуючи:

Люди собирали клубнику, им поляки платили хорошие деньги, люди деньги переводили или привозили домой на Родину, в Украину, и все шло своим чередом. Но не тут-то было.

Об этой супер выгодной Бизнес Нише прознали наши бизьнесмены. Они купили или взяли в аренду у поляков земли с плантациями клубники, и решили, что прихватывать себе меньше, чем 300% прибыли, – не солидно. Не по-пацански.

И стали платить нашим людям копейки. А кто ж на копейки поедет? И вот агро-сутенеры забили в колокола тревогу, что некому собирать клубнику.

Так ведь и рабами наши крестьяне, и тем более интеллигенты, которые оказались временно без работы дома, быть не хотят. Кстати, это к вопросу о будущей продаже наших сельхоз земель. Дьявол кроется в клубничке.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...