Хіти тижня. "После Сирии Путин вошел во вкус": Екс-депутат Держдуми назвав головного ворога президента РФ

Політик зазначив, що починати протиправні дії господар Кремля може не тільки на території сусідніх країн.

Ілля Пономарьов. Фото:Гордон

Президент РФ Володимир Путін може націлити свою агресію на Білорусь і ще кілька сусідніх країн. Однак головним його ворогом є сама Росія. Таку точку зору висловив екс-депутат російської Держдуми Ілля Пономарьов, передають Патріоти України.

Він також зазначив, що починати протиправні дії президент РФ може не тільки на території сусідніх країн. "Основною жертвою Путіна є, звичайно ж, Росія. Необов'язково якісь агресивні дії можуть відбуватися по відношенню до сусідів. Після Сирії товариш увійшов у смак: зараз це не тільки Центральна Африка, а й, наприклад, Лівія. Але те, що пану Лукашенку (президент Білорусі. - Ред.) є, про що турбуватися, це і йому самому очевидно", - відповів Пономарьов.

Екс-депутат також запевнив, що, на його думку, ситуація на Донбасі може нормалізуватися, як тільки "зникне фактор медійної і військової інтервенції".

Джерело: Главред

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...