Хіти тижня. "Працювати потрібно дуже швидко, щоб устигнути до осені": Найнятий Германом кілер розповів, як поспішали росіяни і що для цього робили

Кремль прагне влаштувати масштабний терор по Україні, щоб скувати страхом мільйони людей і вплинути врешті-решт на політичний курс нашої держави через вибори та «голубів миру» з екс-регіоналів та іншої агентури впливу.

Цимбалюк: Я сказав: усе є, групи є, давай. Почалася граДомовляючись про ліквідацію людей із наявного у нього списку, підозрюваний в організації замаху на російського журналіста Аркадія Бабченка Борис Герман зажадав підключити якомога більше вбивць, зазначив підставний "кілер" Олексій Цимбалюк.

Підозрюваний в організації замаху на російського журналіста Аркадія Бабченка Борис Герман під час вербування Олексія Цимбалюка як убивці говорив про необхідність ліквідувати людей зі списку до осені. Про це у виданому 10 червня інтерв'ю ВВС повідомив сам "кілер", зазначають Патріоти України.

"У тій першій розмові він сказав мені: є список із 30 осіб, яких потрібно ліквідувати. Він одразу сказав, що працювати потрібно дуже швидко, щоб устигнути до осені. Чому до осені – думаю, пізніше слідство розповість. Він запитував, чи є можливість підключити інших людей, бо одному відпрацювати таку кількість людей – це, звичайно, нереально. Я сказав: усе є, групи є, давай. Почалася гра", – сказав Цимбалюк.

За його словами, на зустрічі з ним Герман говорив про "певну групу осіб", переважно росіян, які "заважають Україні, заважають усім на світі, це вороги, їх треба вбити, і на це певною групою осіб виділений бюджет".

Цимбалюк зазначив, що водночас Герман не згадував Росію в жодному контексті.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....