Хіти тижня. Прокляття скреп: Зрадниця, яка кляла Україну на росТБ, до весни залишиться в центрі для мігрантів у РФ

Напередодні Нового року Бойко була схоплена ФСБ в Москві за аморальну поведінку, п'янки і бешкети.

Олена Бойко

"Журналістка" Олена Бойко все ще знаходиться в Росії в центрі для мігрантів. Там вона просидить як мінімум до весни. Про проблеми зрадниці розповів її соратник Олексій Смирнов, передають Патріоти України.

Напередодні Нового року Бойко була схоплена ФСБ в Москві за аморальну поведінку, п'янки і бешкети. Суд РФ прийняв рішення про її депортацію в Україну, однак воно було заморожене. За колаборантку заступилися російські пропагандисти, на потіху яким Бойко в ефірі росТБ поливала брудом свою країну.

Примітно, що рішення залишити поки Бойко в РФ прийняли не росіяни. Вона там чекає рішення Європейського суду з прав людини. А воно очікується тільки навесні.

Смирнов запевняє, що колаборантка не сумує, а навіть радіє відсутності необхідності платити за їжу і квартиру. Разом з Бойком, що важливо, сидять ще й 11 терористів "Л/ДНР", яких РФ чомусь не захотіла залишити у себе.Новину прокоментував відомий український журналіст і блогер Денис Казанський. Він знайшов вельми показовим ставлення росіян до своїх українських "братів". "Москва не оценила заслуг. Даже к "своим" украинцам, которых они якобы любят и спасают, россияне относятся, как к мусору", - констатував він.

Відповідав за забезпечення бійців на фронті: З Міноборони звільнили топ-чиновника

вівторок, 23 квітень 2024, 21:15

23 квітня Кабінет міністрів звільнив заступника голови Міністерства оборони Віталія Половенка. Його лише взимку призначили на цю посаду. Про це повідомив пресцентр уряду, передають Патріоти України. У Кабміні не вказали причину його звільнення. Серед з...

Україна може запустити виробництво Patriot: Посол Маркарова зробила гучну заяву

вівторок, 23 квітень 2024, 20:44

Перенесення виробництва Patriot в Україну є цілком реальним і переговори щодо цього вже ведуться. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Така задача у нас стоїть і від презид...