Хіти тижня. "Просто продажна с*ка. Це діагноз": Колишня соратниця Януковича розлютила українців

Заява Ганни Герман, яка вважає, що не варто злити угорців і тому треба змінити закон, не залишилася непоміченою українцями.

Ганна Герман. Фото: 112 Україна.

Заява вірної соратниці втікача з України Віктора Януковича і в минулому його особистого прес-секретаря Ганни Герман про скандальний закон "Про освіту" викликала обурення у користувачів соціальних мереж. Новину передають Патріоти України.

Так, 16 жовтня, під час ефіру на одному з українських телеканалів екс-регіоналка заявила, що ухвалення закону, згідно з яким представники національних меншин повинні вивчати в школах українську мову, - "це помилка України". "Треба негайно зробити дві речі: внести поправки в цей закон, ухвалити їх і звільнити із роботи людей, які ініціювали таку редакцію цього закону", - сказала вона.

Висловлення Герман, яка вважає, що не варто злити угорців і тому треба змінити закон, не залишилося непоміченим українцями. Політтехнолог Олексій Голобуцький припустив, що угорська праворадикальна партія "Йоббік" може запропонувати їй представляти політсилу в Україні.

"Оновленій Герман (яка заявляє, що не робила пластичних операцій і ми всі в це віримо), теж не подобається закон про освіту. Каже, мовляв, не треба дратувати угорців. Думаю, Йоббік може її вже робити своїм представником в Україні. Старанна..." - написав він у Facebook.

"Просто продажна с*ка. Це діагноз. Не лікується", - обурилася Лариса Руденко. "Ганя Йоббіківна в образі", - посміялася Алла Білецька. А Олег Береговий залишив лаконічний коментар: "Вона просто конч*на".

У свою чергу Анатолій Шкляренко запропонував "послати" екс-регіоналку "туди, де Макар телят не ганяв". Не обійшли стороною користувачі мережі і зовнішність Герман, яка, як відомо, неодноразово вдавалася до пластичної хірургії.

"Вона вже з операціями на макаку стала схожа", "Вона після операції і стала схожа саме на Йоббіка", - сміються фоловери Голобуцького.

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...