Хіти тижня. Путін "за пацанов" відповість? Сирійська опозиція захопила в полон російських бойовиків (фото)

Вони вчиняли теракти на підконтрольній демократичним силам територіях

Сирийская оппозиция захватила в плен боевиков из России - фото - Фото

9 січня Сирійські демократичні сили (SDF) затримали групу підозрюваних в тероризмі, в числі яких двоє громадян Росії. Про це повідомляється на офіційному сайті сирійської опозиції, зазначають Патріоти України.

Сказано, що в ході спецоперації затримано чотирьох бойовиків. Всіх їх підозрюють в організації терактів в Ер-Ракку (місто на півночі Сирії) і організації терористичних осередків у регіоні.

Затримані - Усмат Атта (Usmat Attayev) і Мохаммед Джавад Хан (Mohammed Jawad Khan) мають російські паспорти, Абдул Рауф Турані (Abdul Raouf Turani) - афганець, Амр Оузуноглу (Amr Ouzunoglu) - турок.

Чи йдеться про терористів "Ісламського Халіфату", чи диверсантів на службі Асада та його російських та іранських союзників? Опозиція Сирії не уточнила, до якої саме угрупування належать затримані.

Підтримувані міжнародною коаліцією на чолі з США Демократичні сили (SDF) включають в себе курдські загони самооборони і арабські опозиційні групи, які ведуть в Сирії боротьбу проти терористів організації Ісламська держава та каральних загонів диктатора Асада.


"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...