Хіти тижня. Путіну напророкували ганебний програш на всіх фронтах

Як зазначає експерт, Росія загнала себе в глухий кут і тепер їй залишається тільки два варіанти: або продовжувати гнути лінію агрессова, або "здати" президента Сирії Башара Асада та віддати Крим.

Про це заявив журналіст, експерт із Центральної та Східної Європі Іван Преображенський, передає "Німецька хвиля".

"Москва загнала себе в глухий кут, вибратися з якого можна, тільки пішовши на серйозні поступки. Але вона не хоче "втрачати обличчя ". Для того, щоб почати відновлювати відносини, треба, наприклад, відмовитися від тиску на Україну або імітувати якісь переговори по Криму. Ну або як мінімум "здати" сирійського диктатора Башара Асада", - сказано в публікації.

За його словами, Росія також не має наміру припиняти інформаційні війни.

"Кремлю нічого втрачати після того, як тільки ледачий не звинуватив його в спробі вплинути на якісь голосування за кордоном, починаючи з президентської кампанії в США і закінчуючи референдумом у Каталонії, а словосполучення "російські хакери" стало, мабуть, мемом 2017-го року", - наголосив він.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...