Хіти тижня. Росії можуть підпалити "хвіст": "На Далекому Сході бойових дій поки немає, але вже в цьому році вони можуть початися", - військовий оглядач

Ілюстрація:Антикор

Російський військовий оглядач назвав три осередка світових конфліктів. Ними є Далекий Схід, Близький Схід та Європа. Про це Павло Фельгенгауер повідомив Апострофу, зазначають Патріоти України.

"На Близькому Сході і в Європі бойові дії вже йдуть, хоча і низької інтенсивності: на Донбасі, в Сирії, Іраку та Ємені. На Далекому Сході бойових дій поки немає, але велика ймовірність, що вже в цьому році вони можуть початися в зв'язку з Північною Кореєю", - сказав експерт.

Військовий оглядач говорить про те, що зараз іде друга холодна війна, а також зазначає, що ескалація може початись у всіх трьох вогнищах одночасно, після чого вони почнуть зливатися в одне велике.

Також експерт розповів про підготовку США. Він зазначив, що з 1991 року, США вели в основному регіонально-локальні війни, але тепер штати повертаються до того, що потрібно будувати серйозні збройні сили для сутичок не з партизанами, а з великою армією, десь до 25 тисяч танків.

"Почалося виробництво нових видів ядерної зброї, нових систем доставки, тому що США не займалися цим з 1991 року, а Обама і зовсім був прихильником повного ядерного роззброєння",- зазначає експерт.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...