Хіти тижня. Російський прапор на Майдані: Цимбалюк знов довів московську телеаудиторію до істерики (відео)

Відомий журналіст Роман Цимбалюк в ефірі однієї з телепрограм на російському каналі "Росія 1" розлютив місцевих пропагандистів оцінкою інциденту за участю п'яної компанії, яка гуляла в Києві з російським прапором.

Роман Цимбалюк

Відповідне відео опубліковано в YouTube, передають Патріоти України.

"Якось одного разу в 14 або в 15 році я акредитувався на парад на Красній площі. І прийшов туди, природно, з українським прапорцем. Коли я почав фотографуватися, коли летіли літаки, то чомусь четверо співробітників ФСБ мене скрутили і хотіли забрати прапор. А я їм кажу: "Друзі, чого ви мене тримаєте? Я російською розумію. Вам що не подобається прапор? Він у вас заборонений? Вони мовчать". Тому якщо ви думаєте, що з прапором країни окупанта можна пройти абсолютно вільно, то ось вам приклад того, що це не зовсім так", - сказав він.

Така позиція тут же викликала шалене невдоволення більшості присутніх. Цимбалюку тут же пригадали його "порятунок" з легкої руки офіційного представника МЗС Росії Марії Захарової, коли його затримали. На це журналіст не забув відпарирувати, згадавши, що затримали його-то саме за український прапор.

Опублікував: Олег Устименко

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...