Хіти тижня. "Россия в сложном положении": Кремлівський куратор "ДНР" відчув запах "великої війни" (відео)

Бородай виступив на святкуванні "дня добровольця" в Москві, де зазначив, що "російські добровольці скоро зіграють велику роль в історії РФ і "Новоросії".

Олександр Бородай. Фото:лента.ру

Російський пропагандист, "екс-прем'єр-міністр ДНР" і очільник організації "Союз добровольців Донбасу" (СДД) Олександр Бородай красномовно заявив про те, що Росія готується до "великої війни". Про це пише пропагандистське видання "ПолітНавігатор", зазначають Патріоти України.

"Попереду - великі історичні події, і російські добровольці в найближчий час відіграють велику роль в долі нашої Батьківщини, нашої країни. Говорячи по-простому, я вам хочу сказати: "Друзі, пахне великою війною". Наша країна в складному становищі: загроза практично з усіх боків. Якщо ми нічого не зможемо зробити, якщо ми не зуміємо вистрелити, то хто тоді щось зуміє зробити?", - висловився кремлівський куратор "ДНР".

"Не треба забувати про дуже важливу функцію Союзу добровольців Донбасу - функцію мобілізаційну. Росія в складному становищі, і воно не стає простішим або легшим. Воно стає тільки складнішим. Саме тому ми знаємо, відчуваємо і бачимо, розуміємо, у нас є всі підстави, щоб думати, що в Росії добровольчі сили, сили російських людей, які можуть взяти в руки зброю, можуть тримати цю зброю в руках, ще в дуже серйозній мірі знадобляться", - підкреслив Бородай.

Також пропагандист додав, що "добровольці Донбасу" зараз готові пожертвувати всім заради вітчизни - "Новоросії" і все, що їм потрібно для початку активних дій - розпорядження головнокомандуючого.

У Росії вночі зазнав удару черговий НПЗ

четвер, 2 травень 2024, 8:28

Влада краю пояснила вибухи атакою нібито українських безпілотників на завод та роботою ППО. . Місцеві мешканці спочатку повідомили про характерний звук двигунів безпілотників, а потім про три вибухи. Представники влади заявили, що три безпілотники н...

Нова загроза? РФ готує до спуску на воду два кораблі для Чорноморського флоту, один з них - носій ракет "Калибр"

четвер, 2 травень 2024, 8:05

Найближчим часом у РФ має відбутись спуск на воду двох кораблів, які призначені для Чорноморського флоту: малого ракетного корабля проєкту 22800 "Каракурт", який має назву "Тайфун" та патрульного корабля проєкту 22160 типу "Василий Быков", який має наз...