Хіти тижня. Ще не вщух скандал з Притулою і знов: Доброволець АТО звинуватив Тимошенко у незаконному використанні свого фото для піару

Колишній боєць "Азова" дав політсилі 24 години для того, аби вони записали на відео публічне вибачення за використання фото і пообіцяв, що в іншому випадку справа не обмежиться мережею.

Юлія Тимошенко. Фото:LIGA.net

Екс-доброволець "Азова" звинуватив Юлію Тимошенко у незаконному використанні свого фото для піару. Раніше подібна ситуація трапилася з одним із шоуменів Сергієм Притулою. Фотографію із зони АТО добровольця батальйону "Азов" Олексія Лисенка без дозволу використали для агітаційного видання партії "Батьківщина". Про це він написав у Facebook, надаючи фото газети, зазначають Патріоти України.

"Я, екс-доброволець батальйону "Азов", не підтримую її (Юлії Тимошенко - ред.) політсили і не давав дозволу на використання своєї фотографії в її політичній агітації. Шеврон "Азова" для мене сакральна річ, омита кров'ю моїх побратимів, які не повернулися з фронту. Йому не місце поряд з гаслами проросійської партії "Батьківщина", - написав він.

Лисенко дав політсилі 24 години для того, аби вони записали на відео публічне вибачення за використання фото і пообіцяв, що в іншому випадку справа не обмежиться Мережею.

"Якщо протягом 24 годин Тимошенко не відреагує, ми прийдемо в ваш офіс і особисто запитаємо, за яким правом ви займаєтеся піаром за рахунок фронтовиків, які воювали в той час, коли ви самі сиділи (і продовжуєте сидіти) у тепленьких кабінетах столиці", - пише екс-доброволець.

Лисенко розповів, що сам із Криму. Приєднався до націоналістичного руху ще тоді, коли Тимошенко збиралася створити "широку коаліцію" з Януковичем, а під час Революції Гідності брав активну участь у подіях у Києві. Згодом у складі батальйону "Азов" добровольцем воював у Широкиному та Мар'їнці. Брав участь у боротьбі з проросійськими силами у Харкові та Маріуполі.

Він нагадав, що тираж агітаційної газети "Батьківщини" складає один мільйон екземплярів, а цей випуск треба буде здати на переробку.

Раніше партія "Батьківщина" потрапила у скандал із шоуменом Сергієм Притулою. У рекламі партії в соціальній мережі використали його фото та написали про діяльність щодо допомоги військовим, самого шоумена не спитавши. Як він написав на сторінці у Facebook, політсила публічно вибачилася, проте заявила після цього про "хакерську атаку".

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...