Хіти тижня. Щось готується? Путін влаштував кадрову чистку генералів

Про причини кадрових змін не повідомляється.

Фото: ria.ru

Президент Російської Федерації Володимир Путін звільнив 11 генералів з таких держструктур, як Міністерство внутрішніх справ (МВС), Федеральна служба виконання покарань (ФСВП), Міністерство надзвичайних ситуацій (МНС) і Слідчий комітет (СК). Відповідний указ у п'ятницю, 6 квітня, з'явився на порталі правової інформації, повідомляють Патріоти України.

Варто відзначити, що в документі також вказані нові призначення. У числі тих, хто був знятий з посади, виявилися заступник начальника Головного управління по забезпеченню безпеки дорожнього руху МВС Павло Бугайов і керівник Науково-дослідного інституту (НДІ) ФСВП Андрій Биков. Крім того, Путін звільнив главу Уральського юридичного інституту Міністерства внутрішніх справ Олександра Гука і ряд керівників регіональних управлінь СК.

У відставку відправили і генерал-полковника внутрішньої служби Шамсутдіна Тагірова, також генерал-лейтенанта юстиції Валерія Задоріна і генерал-лейтенанта поліції Ігоря Напалмова.

Уточнюється, що нові посади отримали 15 осіб. Наприклад, Іван Балашов очолив Управління оперативно-розшукової інформації, а Ігор Бутранов став заступником начальника Головного управління з контролю за оборотом наркотиків.

За новим указом, на чолі Калузького главку МВС встав Олександр Дєдов, а начальником управління МВС по центральному округу столиці призначено Ігоря Зінов'єва. Крім того, глава РФ присвоїв генерал-майору поліції Ігорю Ковальову спеціальне звання генерал-майора внутрішньої служби.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...