Хіти тижня. Щось готується? У Придністров'ї десятки невідомих вантажівок перевозять зброю і боєприпаси

Десятки вантажівок без номерних знаків перевозять боєприпаси і озброєння, що зберігаються на складі у селі Колбасна, у невідомі місця. Про це заявив глава парламенту Молдови Андріан Канду, повідомляють Патріоти України.

За його словами, будь-які спроби Об'єднаної контрольної комісії, молдовських офіцерів дізнатися, що відбувається, закінчилися провалом. "Коли не дотримуються угоди, коли є рухи, на зразок цього, ми розуміємо, в якій ситуації перебуваємо, коли говоримо про безпеку країни", – сказав Канду.

На думку спікера парламенту, те, що відбувається у Молдові можна назвати гібридною війною на рівні кібератак, пропаганди. Він нагадав про погрози Росії, пов'язані з постачанням газу і електроенергії для Молдови, України та Грузії.

"Ось чому ми намагаємося знайти разом вирішення. Ми вже намітили деякі рішення на регіональному рівні між Україною, Грузією та Молдовою в галузі нашого співробітництва", – додав глава законодавчого органу.

На території придністровського регіону розміщено понад півтори тисячі російських військовослужбовців, а на військових складах у селі Колбасна Рибницького району зберігається понад 20 тис. тонн боєприпасів та авіабомб.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...