Хіти тижня. Скандальна харківська адвокатеса Тетяна Монтян у Москві закликала перевішати на стовпах мільйони українців (відео)

Цікаво, після таких заяв, чи посміє ця правознавець повернутись до України?

Татьяна Монтян

Скандально відома блогер і адвокат Тетяна Монтян, яка активно підтримує російських окупантів, публічно закликала до розправ над всіма патріотично налаштованими громадянами України, зазначають Патріоти України.

Таку заяву вона озвучила під час виступу в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

Монтян заявила, що треба стратити всіх учасників і прихильників Революції Переваги. Пособниця окупантів спробувала переконати присутніх в тому, що в Україні нібито є маса сімей, в яких стався розкол через різних політичних поглядів.

"У нас есть масса случаев, когда родные братья оказываются по разные стороны баррикад. Вот журналисты, например, Богдан и Алексей Кутеповы. Богдан — полностью свихнувшийся майдаун. Алексей - антимайдановец. Они такое друг на друга пишут! Они в таких отношениях!" - заявила Монтян.

У відповідь на це польський політолог Якуб Корейба запитав у Монтян, чи вважає вона, що її образлива лексика сприяє розвитку російсько-української дружби і братерських відносин.

"А как же! А как же! Я считаю, что майдаунов нужно повесить на столбах как государственных преступников!" - негайно зреагувала Монтян.



Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...