Хіти тижня. Скандальна харківська адвокатеса Тетяна Монтян у Москві закликала перевішати на стовпах мільйони українців (відео)

Цікаво, після таких заяв, чи посміє ця правознавець повернутись до України?

Татьяна Монтян

Скандально відома блогер і адвокат Тетяна Монтян, яка активно підтримує російських окупантів, публічно закликала до розправ над всіма патріотично налаштованими громадянами України, зазначають Патріоти України.

Таку заяву вона озвучила під час виступу в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

Монтян заявила, що треба стратити всіх учасників і прихильників Революції Переваги. Пособниця окупантів спробувала переконати присутніх в тому, що в Україні нібито є маса сімей, в яких стався розкол через різних політичних поглядів.

"У нас есть масса случаев, когда родные братья оказываются по разные стороны баррикад. Вот журналисты, например, Богдан и Алексей Кутеповы. Богдан — полностью свихнувшийся майдаун. Алексей - антимайдановец. Они такое друг на друга пишут! Они в таких отношениях!" - заявила Монтян.

У відповідь на це польський політолог Якуб Корейба запитав у Монтян, чи вважає вона, що її образлива лексика сприяє розвитку російсько-української дружби і братерських відносин.

"А как же! А как же! Я считаю, что майдаунов нужно повесить на столбах как государственных преступников!" - негайно зреагувала Монтян.



Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...