"Москва - одне з найбільших українських міст": Одіозна Монтян видала новий "перл"

Озвучуючи пропагандистський спіч, зрадниця України використовувала традиційні штампи Кремля про "єдність двох братніх народів".

Тетяна Монтян. Фото: соцмережі.

Одіозна адвокат і блогер Тетяна Монтян, яка активно підтримує окупаційну політику Росії, виступила з безглуздою заявою про те, що Москва нібито є найбільшим українським містом через навалу мільйонів гастарбайтерів з її рідної країни, передають Патріоти України.

Крім того, продажна пропагандистка дозволила собі назвати українців "бездомними рагулями", які в її уяві тікають на територію країни-агресора з безвиході. Своїми нездоровими думками Монтян поділилася в ефірі однієї з проросійських радіостанцій, запис якої виклали у Youtube.

Характерно, що, озвучуючи пропагандистський спіч, зрадниця України використовувала традиційні штампи Кремля про "єдність двох братніх народів". "Москва - одне з найбільших українських міст. Там більше мільйона громадян українського походження. Жодним чином неможливо розірвати родинні та дружні зв'язки, хто б і як не намагався! Скільки гастарбайтерів їде в Росію?! Це ж неміряно! Неможливо купити квиток на поїзд із "запукри" до Москви! Ось ці ж самі рагулі, у яких просто немає дому, роботи, вони їдуть працюють у Москві. А куди їм діватися? Вони всі їдуть в Росію, бо все ж мова ближча", - поділилася своїми маразматичними фантазіями Монтян.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...