Скандальна харківська адвокатеса Тетяна Монтян у Москві закликала перевішати на стовпах мільйони українців (відео)

Цікаво, після таких заяв, чи посміє ця правознавець повернутись до України?

Татьяна Монтян

Скандально відома блогер і адвокат Тетяна Монтян, яка активно підтримує російських окупантів, публічно закликала до розправ над всіма патріотично налаштованими громадянами України, зазначають Патріоти України.

Таку заяву вона озвучила під час виступу в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

Монтян заявила, що треба стратити всіх учасників і прихильників Революції Переваги. Пособниця окупантів спробувала переконати присутніх в тому, що в Україні нібито є маса сімей, в яких стався розкол через різних політичних поглядів.

"У нас есть масса случаев, когда родные братья оказываются по разные стороны баррикад. Вот журналисты, например, Богдан и Алексей Кутеповы. Богдан — полностью свихнувшийся майдаун. Алексей - антимайдановец. Они такое друг на друга пишут! Они в таких отношениях!" - заявила Монтян.

У відповідь на це польський політолог Якуб Корейба запитав у Монтян, чи вважає вона, що її образлива лексика сприяє розвитку російсько-української дружби і братерських відносин.

"А как же! А как же! Я считаю, что майдаунов нужно повесить на столбах как государственных преступников!" - негайно зреагувала Монтян.



Ті, що нібито хочуть "захищати Україну": Франція запросить росіян на річницю висадження союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 20:03

Влада Франції запросить представників країни-агресора Росії на церемонію 80-річчя висадження союзників антифашистської коаліції в Нормандії під час Другої світової війни. Про це 16 квітня з посиланням на джерела повідомила радіостанція Europe 1, переда...

"Крипта - ох**нна тєма": Справу "слуги народу", який намагався підкупити Мустафу Найєма, направили до суду

вівторок, 16 квітень 2024, 19:40

Справу народного депутата від Слуги народу Андрія Одарченка, якого викрили на спробі підкупу голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафи Найєма, скерували до суду. Про це повідомив Центр протидії корупції у вівтор...