Хіти тижня. Слабка ланка Євросоюзу: Скандальний лідер Італії витер ноги об вірян Константинополя-Києва

Захід має усвідомити, що має внутрішнього ворога. І щоб його позбавитись, мусить виробити відповідні механізми. Адже кат породжує ката і зрадника.

Маттео Сальвіні. Фото: ТАСС.

Міністр внутрішніх справ Італії і лідер ультраправої партії «Ліга» Маттео Сальвіні заявив, що Україна розпалює «релігійну війну». Про це він заявив в Росії, коментуючи рішення Константинополя по відділенню Української православної церкви від Московського патріархату, передають Патріоти України із посиланням на Der Standard.

Він зазначив, що релігійні війни завжди закінчуються погано. «Якщо політичне керівництво намагається підпорядкувати церкву, це не несе нічого хорошого», - сказав політик. Сальвіні також додав, що Італія не підтримає продовження економічних санкцій відносно РФ.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...