Хіти тижня. "Спільна символіка періоду СРСР, яка зрозуміла і близька усім": Екс-соратниця Януковича обурилася на росТБ роз'єднанням України з "братньою" РФ (відео)

Колишня регіоналка заявила, що сприймає радянську символіку як те, що дозволяє відчувати себе рідними всім народам, які раніше мали спільну країну проживання.

Олена Бондаренко. Фото: Коррупция Инфо.

Екс-член Партії регіонів Олена Бондаренко, яка втекла до Росії, заявила, що метою заборони комуністичної символіки в Україні є роз'єднання держави з "братньою" Росією та іншими пострадянськими країнами, передають Патріоти України.

Скандально відома коллаборантка переконана, що всі колишні члени СРСР не повинні відмовлятися від спільної історії, оскільки це загрожує виникненням серйозних міжнародних конфліктів. Свою думку вона озвучила в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

"Для мене очевидним є той факт, що будь-які заборони на радянську символіку в Україні зараз - це насправді спроба роз'єднати, позбавити нас спільного, що нас об'єднує, наприклад, з Російською Федерацією, з вірменами, з грузинами. Спільна на всіх символіка періоду СРСР, яка зрозуміла і близька. Для чого це робиться? Відсутність спільних символів, відсутність спільного минулого, відсутність спільних пісень, фільмів, того, що відомо багатьом, в результаті може привести до того, що дуже легко починати будь-який конфлікт на пострадянському просторі", - сказала Бондаренко.

Колишня регіоналка також додала, що сприймає радянську символіку як те, що дозволяє відчувати себе рідними всім народам, які раніше мали спільну країну проживання. "Так, ми зараз живемо по різних квартирах, але минуле у нас спільне. Так ось нас хочуть звільнити від цього спільного минулого. Але найстрашніше - насадити нову нацистську символіку", - завершила свою пропагандистську промову вона.

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...

"Вони володіють українською мовою або суржиком": У Раді резервістів ЗСУ назвали ймовірні завдання російських ДРГ у разі появи на Київщині

четвер, 28 березень 2024, 16:39

Проникнення розвідувально-диверсійних груп ворога в столицю може вплинути на рівень застосування Росією масованих атак, це надзвичайно серйозно. Про це повідомив військовослужбовець ЗСУ, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в етер...