Хіти тижня. Справжнє, може, вже сконало: Експерти з фізіогноміки заявили, що Путіна підмінили (відео)

За словами фахівців, пластична хірургія або косметичні процедури можуть змінювати обличчя, але не кісткову тканину

Путін - несправжній? Фото:скріншот відео

За припущеннями фізіогномістів дуже сильні зміни в зовнішності президента Росії Володимира Путіна можуть говорити про те, що його могли підмінити. Про це в ефірі ObozTV розповіла фізіогноміст, практикуючий психолог Світлана Арефнія, зазначають Патріоти України.

"Я, звичайно, не хочу робити гучних заяв, але ми з колегами-фізіогномістами це питання обговорювали. Аж до того, що ми сідали з фотографіями і дивилися попередні фото. Я вам скажу, одна з наших версій була в тому, що це дійсно інша людина", - зазначила вона.

За її словами, справа навіть не в можливих пластичних втручаннях.

"Судячи з тих фотографій, що були раніше, дуже сильні зміни. Плюс до всього те, що народжується людина з генетично закладеним кістковим скелетом, він у нього дуже сильно відрізнявся по тих фотографіях, які ми порівнювали. Пластична хірургія або косметичні процедури можуть змінювати обличчя, але не кісткову тканину", - підкреслила психолог.

При цьому Арефнія додала, що міміка людини може змінюватися в силу різних причин.

"У зв'язку з тим, що відбуваються якісь косметологічні дії, йде блокування м'язів і міміка змінюється. І, природно, міміка може змінюватися від внутрішніх якихось подій, які відбуваються в житті людини. Так як ми знаємо, що у нього в житті відбувається багато різних подій, то, природно, його спосіб мислення, переживання будуть відображатися і на міміці", - констатувала фахівець.

Особливий маневр? У ЗСУ пояснили, для чого Росія нарощує війська на Харківському напрямку

понеділок, 29 квітень 2024, 15:50

Військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко в ефірі телемарафону розповів, навіщо росіяни нарощують чисельність на Харківському напрямку та вчергове активізували свої дії на Куп’янському напрямку, передають Патріоти Укра...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...