Хіти тижня. Табуретка не знадобилась: Путін втрапив у нову історію зі своїм зростом (фотофакти)

Цього разу пригода трапилась у сибірському Ханти-Мансійську, де корінне населення не відрізняється велетенською статурою.

Не встигли люди віддихатися після пригоди Володимира Володимировича з "табуреткою", як трапилось нове. Пропагандистів Кремля та оточення Путіна висміяли разом з їхнім господарем за чергову маніпуляцію з ростом головного коротуна недонадімперії, зазначають Патріоти України. Володимира Путіна висміяли за нову хитрість з ростом під час візиту в місто Ханти-Мансійськ.

"Яке хороше місто! На тлі будь-якого з місцевих Путін - дуже собі високий чоловік!" - написав у Telegram політолог Олексій Голобуцький.

"Але ФСБ все одно постаралася і знайшла бабку з місцевих, яка навіть Путіну в пуп дихає. Або це все-таки табуретка під ВладімВладімичем?" - посміявся він.

''ФСБ постаралася'': Путіна висміяли за новий трюк із ростом

''ФСБ постаралася'': Путіна висміяли за новий трюк із ростом

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...