Хіти тижня. "Так получилось": Ізраїль влучно накрив вогнем росіян у Сирії (відео)

Знищення ПЗРК «Панцир» відбулося під час операції відплати 9 травня, в результаті якої було ліквідовано до 30 об'єктів ППО на території Сирії.

Ізраїльтяни знищили "Панцир" разом із росіянами. Фото: скріншот з відео.

Ізраїль знищив в Сирії російський ПЗРК «Панцир», в результаті чого було вбито двоє російських військових. Також в мережі з'явилося відео знищення ракетного комплексу в Сирії, передають Патріоти України.

В арабських соцмережах також повідомлялось, що знищення ПЗРК «Панцир» відбулося під час операції відплати 9 травня, в результаті якої було ліквідовано до 30 об'єктів ППО на території Сирії.

Згідно з наведеною інформацією, ПЗРК був знищений в момент перезарядки боєкомплекту. Повідомляється також, що ракета потрапила прямо в операторську кабіну. Один солдат загинув, також загинув один офіцер. Ще один військовий важко поранений.

Зазначимо, що це неофіційна інформація, підтвердження якої на даний момент немає. Якщо ж інформація підтвердиться, то те, що трапилося - перший факт втрати ПЗРК "Панцир-С1" в ході бойових дій в Сирії.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...