Хіти тижня. "Там почти все русские, и они на нас ориентируются!": На КремльТБ знову заявили про "російську Україну"

Артем Багдасаров також дуже обурився, що "американці витратили три копійки, в порівнянні з тим, що РФ там витрачала, а тепер мають більший вплив".

Багдасаров заявив, що в Україні "майже усі - росіяни". Фото: скріншот з відео.

Російський пропагандист, директор Центру вивчення країн Близького Сходу і Центральної Азії Семен Багдасаров заявив, що в Україні більшість населення є росіянами і підтримує Росію. Крім того, він обурився тим, що в таких умовах Кремль втратив контроль над сусідньою державою. Цинічну заяву він озвучив в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

"Нам треба відповісти на питання, яким чином ми примудрилися втратити Україну, де взагалі більшість російських людей! Вони теж все орієнтуються на Росію, меншість, захопивши владу, витісняють нас звідти. При цьому американці витратили три копійки, в порівнянні з тим, що ми там витрачали!" - обурився він.

Крім того, Багдасаров заявив, що переконаний в тому, що Україна вийшла з-під впливу Росії через те, що Москва призначала туди дивних послів.

Зона смерті: Де в Україні найбільше "зникло безвісти" російських окупантів і хто їх шукає

субота, 4 травень 2024, 7:30

Найбільше російських воєнних злочинців "зникло безвісти" в Україні у Покровському та Бахмутському районах Донецької області. На цей регіон приходиться 55% усіх окупантів, яких розшукують родичі з Росі. Відповідні дані опублікував державний проєкт "Хочу...

"Чорна діра" над Балтикою: ЗМІ заявили, що глушити GPS-сигнали на східному фланзі НАТО може надсекретна російська зброя

субота, 4 травень 2024, 7:24

За словами журналістів, є думка, що за перешкодами GPS на східному фланзі НАТО стоїть надсекретна російська зброя "Тобол". За вісім місяців близько 46 тис. літаків повідомили про проблеми з GPS над Балтійським морем, передають Патріоти України. Як пиш...