Хіти тижня. "Там живуть фахівці особливого профілю": На росТБ натякнули на кров у ще одному місті України (відео)

Російський пропагандист також пригрозив українцям "ліквідацією держави" та "зовнішнім урядом".

Сергій Кургінян. Фото: скріншот з відео.

Російський пропагандист, лідер руху "Суть часу" Сергій Кургінян заявив, що в Одесі можуть статися нові криваві зіткнення. Про це він сказав в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим", передають Патріоти України.

Кургінян заявив, що за радянських часів в Одесі знаходилася одна з кращих шкіл "підготовки військових особливого профілю". "І там же дуже багато людей незадоволених, коли стиль прямого насильства і хуліганства стосовно них реалізується. Ці люди будуть довго мовчати. Вони хочуть жити мирним життям більше, ніж інші. Але це ж не безмежно. Тому я б не став скидати з рахунків те, що може дістати ось цей ось стиль ... головним елементом якого є кривавий балаган", - сказав він.

Пізніше Кургінян почав погрожувати Україні крахом. За його словами, якщо Збройні сили України почнуть наступ на Донбасі, їм нібито власними силами зможуть протистояти бойовики "ЛНР" і "ДНР". "Якщо ви сунете туди десятками тисяч людей і тисячею танків, ви повинні попрощатися зі своєю державністю після цього", - додав він.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...