Хіти тижня. "Это удар по российской власти и Путину лично": Царьов розповів, як Київ "поставить хрест" на ідеї "русского мира"

Скандально відомий екс-регіонал вважає, що створення в Україні автокефалії - це ще більша втрата для Росії, ніж розвал СРСР або, наприклад, якби вона втратила Крим.

Олег Царьов. Фото:24 каналОтримання Українською церквою Томосу завдасть серйозного удару по режиму російського президента Володимира Путіна і поставить хрест на ідеї єдиного "русского мира". Про це в інтерв'ю одному з пропагандистських ресурсів розповів одіозний екс-регіонал Олег Царьов, передають Патріоти України.

"Кто бы что не говорил, русский мир — это мир, построенный на императиве правды, справедливости, равенства всех перед богом и веры — нашей православной веры. Веры, истоки которой находятся в Киеве. Разрушить единство православного мира — это разрушить будущее русского мира", - сказав Царьов.

Він вважає, що створення в Україні автокефалії - це ще більша втрата для Росії, ніж розвал СРСР або, наприклад, якби вона втратила Крим. За його словами, в результаті "катастрофічно знижується вага" Московського патріарха і Росії в цілому.

"Уничтожение Украинской православной церкви Московского патриархата ставит крест на идее единого Русского мира. Это удар по российской власти и Путину лично", - підкреслив він.

Як повідомлялося раніше, 11 жовтня Священний Синод Константинопольської церкви ухвалив, що Київська митрополія більше не належить Московському патріархату, дію синодального листа Константинополя 300-річної давності припинено.

У РПЦ оголосили про розрив відносин з Константинопольським патріархатом через наміри надання автокефалії Української православної церкви і зняття анафеми з Київського патріарха Філарета.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...