Хіти тижня. Це ж Russia! Кримський міст зазнав катастрофи. Рух припинено

Для проведення ремонтних робіт знадобиться 6-8 годин, а почнуться вони тільки після припинення шторму.

Кримський міст тільки-но добудували, а вже проблеми. Ілюстрація: соцмережі.

В акваторії Керченської протоки сьогодні вранці, 8 вересня, російський плавучий кран зірвався з якоря і врізався в Кримський міст. Про це повідомляє «Інтерфакс», пославшись на упрдор «Тамань», передають Патріоти України.

Зазначається, що в зв'язку зі штормом на морі плавкран прибило до опори автодорожньої частини моста на ділянці між островом Тузла і фарватером. Також відомо, що через інцидент була пошкоджена мачта освітлення і погнуті «кілька метрів» бар'єрного огородження моста.

До тих пір, поки не будуть усунуті наслідки аварії, окупанти обмежили рух по мосту. Сам плавкран вже відбуксирували на безпечну відстань. Для проведення ремонтних робіт знадобиться 6-8 годин, а почнуться вони тільки після припинення шторму.
Російські метеорологи повідомили, що висота хвиль на морі зараз складає 13-20 дм, а штормові умови будуть збережені протягом дня.

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...