Хіти тижня. "Ці мерзотники політики": Блогер розповів про "найвідмороженішого" перемовника Януковича часів Майдану

Один з керівників Майдану, який брав участь в періодичних переговорах з тодішньою владою, розповідав колись, як себе вели представники іншої сторони.

Силовики, всупереч загальному про них враженню, трималися стримано. Генпрокурор Пшонка взагалі регулярно зображував свого хлопця: «Ну, ти ж розумієш, я ж нормальна людина. Невже ти думаєш, я погодився б людей бити? Це все ці мерзотники політики». Про це у своєму блозі пише український громадський активіст і блогер Карл Волох, передають Патріоти України.

Він пише, що тільки одна людина навіть не намагалася зображувати повагу до повсталого народу і дотримання правил пристойності. «Ми послані сюди президентом, щоб дотримуватися закону і інтересів держави. І ми не зупинимося перед найжорсткішими діями, якщо знадобиться», - недвозначно заявляв він.

Карл Волох зазначає, що ця людина - нині відомий блогер, якого багато хто не соромиться цитувати, а колись пристойні видання і публікувати, колишній протеже Юлії Тимошенко, який здав свою шефиню з потрохами, московський утікач, злодій Андрій Портнов. За словами Карла Волоха, дуже прикро, що у деяких така коротка пам'ять.

Особливий маневр? У ЗСУ пояснили, для чого Росія нарощує війська на Харківському напрямку

понеділок, 29 квітень 2024, 15:50

Військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко в ефірі телемарафону розповів, навіщо росіяни нарощують чисельність на Харківському напрямку та вчергове активізували свої дії на Куп’янському напрямку, передають Патріоти Укра...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...