Хіти тижня. "Тут проводяться ліквідації": Військовий інструктор зробив слушне зауваження з приводу терактів в Україні

На його думку, до деяких ліквідацій дійсно може бути причетна Москва.

Цві Аріелі. Фото:24 канал

Військовий інструктор-волонтер з Ізраїлю Цві Аріелі, який тренував українських бійців, вважає, що в Україні відбуваються не теракти, а ліквідації. Про це він заявив в інтерв'ю Апострофу, передають Патріоти України.

Так, за словами Аріелі, до деяких ліквідацій дійсно може бути причетна Москва.

"Тільки це ж не зовсім теракти. Хоча вичерпного визначення цього терміна і не існує, але сьогодні прийнято називати терактом замах на життя маси безневинних людей. У цьому сенсі в Україні терактів немає. У Києві не відбувається того, що розуміють під визначенням "теракт" в Європі, США або Ізраїлі. В Україні проводяться ліквідації", - уточнив він.

Аріелі додав, що, якщо розуміти теракти так, як розуміли їх за часів народовольців, революції початку ХХ століття, коли терактами називали замахи на царських чиновників - тоді так, в Україні теракти відбуваються.

"Але так було б справедливо говорити, якби ми жили років так 100 тому. А зараз подібні вибухи і розстріли прийнято називати терміном "ліквідація". І такі ліквідації відбуваються кожні кілька тижнів. Принаймні, ці злочини виглядають, як ліквідації. Тому що ми не володіємо інсайдерською інформацією, не бачимо ні серйозних розслідувань, ні судів. Ми нічого не знаємо", - підкреслив інструктор.

Разом з тим, він додав, що деякі депутати швидкі на рішення і заявляють моментально: винен той-то і той-то.

"Занадто швидко. Ніби як монетку підкидають - теракт чи не теракт. Це індикатор недосконалої правової системи і незрілого суспільства", - підсумував Аріелі.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...