Хіти тижня. "Тимошенко абсолютний рекордсмен у світі - її рекорд досі так ніхто і не перевершив", - політолог

У тому числі і "геніальна" політика леді Ю призвела до деградації армії, агресії Росії, окупації Криму і Донбасу, крові десятків тисяч людей і мільйону біженців.

Юлія Тимошенко. Фото: LIGA.net.

"У Юлії Тимошенко безліч світових рекордів!", - написав політолог Олександр Палій на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та вирішив у подробицях поділитися інформацією:

"Наприклад, 1) рекордне, друге найглибше у світі (!) падіння економіки (-14,8%) та 2) рекордне нарощування державного боргу (54% за 1 рік). А ось ще один неймовірний рекорд Юлії Тимошенко - найнижче фінансування Збройних Сил на планеті Земля, серед усіх країн світу (!) (не рахуючи країн, в яких немає армії) - лише 0,81% від ВВП! 7,429 млрд гривень по загальному фонду Міноборони при ВВП 913 млрд грн у 2009 р.

Показово, що таке нехтування обороною України з боку Юлії Тимошенко відбувалося уже після нападу Росії на Грузію, у 2009 році. Зокрема й така політика Тимошенко призвела дло деградації армії, агресії Росії, окупації Криму і Донбасу, крові десятків тисяч людей і мільйонів біженців".

Арешт соратника Шойгу - лише "ланка" великого ланцюга: ISW оцінив кремлівську компанію "чисток" в Міноборони

субота, 27 липень 2024, 11:45

ФСБ заарештувала колишнього заступника міністра оборони Росії генерала Дмитра Булгакова. Арешт соратника Шойгу за звинуваченням у корупції відбувся у п'ятницю, 26 липня. Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) зазначили, що з квітня 2024 року Кремль ...

"Сильний хід" обернувся проблемою: Республіканцям не подобається кандидат Трампа на посаду віцепрезидента США

субота, 27 липень 2024, 11:00

Ряд республіканців у Палаті представників Конгресу США критикують обрання колишнім президентом Дональдом Трампом сенатора Джея Ді Венса на посаду віцепрезидента, попереджаючи, що цей вибір не допоможе — а може нашкодити — шансам партії на перемогу в ли...