Хіти тижня. У Держдумі РФ вимагають від України віддати їм Харків і Одесу (відео)

Депутат Держдуми РФ Леонід Калашников висунув територіальні претензії до України, зажадавши «віддати» Харків і Одесу. Привід для цього депутат знайшов «оригінальний» - мовляв, ці міста завжди були «російськими».

Скандальну заяву депутат зробив в ефірі пропагандистської програми «60 хвилин» на телеканалі «Росія 1», дискутуючи із запрошеним українським громадським діячем Вадимом Трюханом, передають Патріоти України.

«У моей жены фамилия Марченко, украинская. Я работал в Одессе, для меня Одесса более украино-русская, чем ты. А ты убирайся во Львов и живи там вот в этом Львове своем!» - сказав депутат-комуніст.
У відповідь українець нагадав, що є уродженцем Харкова, а жителі цього міста, незалежно від того, якою мовою розмовляють, є українцями. Це ще більше розлютило комуніста, і він «зажадав» від Києва віддати не тільки Харків і Одесу, але «і все інше».
Джерело: Обозреватель

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:07

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...