Хіти тижня. У Кремлі будуть неприємно вражені: Україна готує "сюрприз" для РФ на Генасамблею ООН

Відкриття 73-ї сесії Генасамблеї ООН заплановано на 18 вересня 2018 року.

Володимир Єльченко. Фото: Апостроф.

Українська делегація на засіданні Генеральної асамблеї ООН у вересні представить дуже неприємні для Росії ініціативи. Про це на брифінгу повідомив постійний представник України при ООН Володимир Єльченко, передають Патріоти України.

"Ми готуємо цілу низку ініціатив на Генеральну асамблею. Я не можу їх розкривати, оскільки наш північний сусід тільки цього й чекає... Їх (росіян. - ред.) чекає кілька дуже неприємних сюрпризів - і щодо Криму, і Донбасу, і питання мілітаризації Криму. Коли ви це почуєте, будете приємно здивовані", - сказав Єльченко.

Відкриття 73-ї сесії Генасамблеї ООН заплановано на 18 вересня 2018 року. В ньому в тому числі візьме участь українська делегація на чолі з президентом Петром Порошенком. Єльченко не в перший раз попереджає Росію про сюрпризи.
Джерело: Gazeta.ua

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...