Хіти тижня. У кишені "стирчав український паспорт": У Москві Жириновський побився з учасниками мітингу (відео)

Скандальний лідер ЛДПР погрожував тюремним терміном на три роки всім учасникам мітингу.

Фото: скрін відео

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський побився з одним з учасників мітингу проти пенсійної реформи на Пушкінській площі в Москві. Про це повідомляють Патріоти України.

"У мережі з'явилося кілька відео, які закарбували політика, який прийшов на акцію в центрі Москви. На адресу Жириновського звучать образи, він вступає з людьми в перепалку, яка переростає в бійку.

На одному з роликів видно, як Жириновський стоїть над лежачим на землі чоловіком, вимагає від нього паспорт і загрожує", - йдеться в повідомленні.

Жириновський кидався на людей і кричав, що "від них нічого не залишиться і батьки ніколи їх не знайдуть". Також він погрожував тюремним терміном на три роки всім учасникам мітингу.

"Зараз як дам в твій череп, що ти будеш кров'ю стікати!", - закричав Жириновський і вдарив чоловіка в обличчя. Потім на прес-конференції Жириновський стверджував, що бійки не було, він "намагався пройти, щоб нікого не зачепити, тому хтось, можливо, спіткнувся".

У ЛДПР заявили, що ініціатором конфлікту нібито був громадянин України:

"Багато хто помітив, що у цього провокатора стирчав зі штанів український паспорт. Виходить, в Києві зовсім знахабніли. Спочатку зруйнували, розікрали власну країну. А тепер засилають своїх агентів-провокаторів на мітинги в Москву".

Як повідомлялося раніше, 9 вересня на акціях проти пенсійної реформи в 33 містах Росії затримали 839 осіб. Найбільше затриманих у Санкт-Петербурзі (354) і Єкатеринбурзі (129). Також в Москві порушили кримінальну справу стосовно одного учасника акції.

Джерело: Интерфакс

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...