Хіти тижня. У найближчі години можливі драматичні події: Прем'єр-міністр Ізраїля звернувся до країни після удару по Асаду та його союзниках

Єврейська держава має намір зупинити Іран за будь-яку ціну. Тема російського фактору на цьому тлі наразі цілеспрямовано замовчується. Однак без живої сили Ісламської республіки коаліція Дамаску, Тегерану та Москви стикнеться з великими проблемами у Сирії.

Біньямін Нетаньяху. Фото: Рейтерс.

У понеділок, 30 квітня, прем'єр-міністр Біньямін Нетаньяху виступить з офіційним зверненням до нації з приводу «драматичного розвитку подій, пов'язаних з ядерною угодою з Іраном». Про це повідомила прес-служба канцелярії глави уряду, передають Патріоти України.

Біньямін Нетаньяху виголосить промову о 20:00 в комплексі міністерства оборони «Кирія» в Тель-Авіві. Радіостанція «Кан Бет» передала, що Біньямін Нетаньяху знаходиться в «Кирії». У зв'язку з цим було скасовано його виступ в Кнесеті з нагоди відкриття літньої сесії.
Раніше в Тель-Авіві відбулося позачергове засідання військово-політичного кабінету, яке було присвячене обговоренню атаки на військові об'єкти в Сирії в ніч на 30 квітня. У зв'язку з напруженістю в сфері безпеки фракції опозиції оголосили, що знімають з порядку денного вотум недовіри уряду.
Глава урядової коаліції Давид Амсалем заявив, розмовляючи з журналістами в Кнесеті, що в даний момент порядок денний коаліції залишається незмінним. У найближчі години можливі додаткові зміни в запланованому порядку денному Кнесету.
За інформацією 10-го каналу ІТБ, Біньямін Нетаньяху повідомить нову інформацію, що стосується ядерної програми Ірану. За даними цього джерела, ввечері 28 квітня, Біньямін Нетаньяху обговорив наявні у ізраїльської розвідки дані з президентом США Дональдом Трампом, а 29 квітня з державним секретарем США Майком Помпео.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: