Хіти тижня. У РФ повідомили про атаку дронів на свою головну військову базу у Сирії

Росіяни запевнили, що наразі авіаційна база функціонує за плановим режимом.

Російська авіабаза Хмеймім. Фото: соцмережі.

Представники російської авіабази у Хмеймімі повідомили про атаку безпілотних літальних апаратів на військовий об'єкт. Про це пише РИА Новости, передають Патріоти України.

"Вночі 24 квітня засобами контролю повітряного простору російської авіабази Хмеймім неподалік від аеродрому були помічені невеликі повітряні цілі невідомого походження. Штатні зенітні вогневі засоби російської авіабази знищили їх", – повідомив представник російської авіабази в Сирії.

Він запевнив, що наразі авіаційна база функціонує за плановим режимом. Додамо, 23 квітня президент Сирії Башар Асад прийняв делегацію з російської партії "Єдина Росія" і заявив, що агресія США, Франції і Британії не зупинить боротьбу із тероризмом. Нагадаємо, 14 квітня США, Великобританія та Франція здійснили військову операцію в Сирії у відповідь на хімічну атаку урядовими силами Башара Асада.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...