Хіти тижня. "У російської пропаганди істерика": У мережі показали реакцію Росії на зустріч Порошенка з Ердоганом

Російські ЗМІ пильно стежать за зустріччю президента України Петра Порошенка і його турецького колеги Реджепа Таїпа Ердогана.

Публіцист і блогер Олег Панфілов показав, як в Росії висвітлюють цю подію, передають Патріоти України. "У російської пропаганди істерика", - пише блогер.

Видання "Газета.ру" розмістило в соцмережах фотографію зустрічі двох президентів і їх дружин, підписавши знімок: "Давайте дружити проти Росії".

Як ми повідомляли раніше, президенти України і Туреччини 9 жовтня в Києві обговорили шляхи поглиблення двосторонньої взаємодії на всіх стратегічних напрямках, а також питання міжнародного миру і регіональної безпеки.


Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...