Хіти тижня. ​У США знають, як змусити Росію піти з Донбасу - Річард Хаас

У аналітиків найбільшої потуги світу був час проаналізувати ситуацію, і виявити слабкі місця режиму Путіна

Введення більш жорстких санкцій здатне змусити Росію переглянути свою політику на Донбасі. Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів американський дипломат, автор книг про міжнародні відносини і зовнішню політику США Ричард Хаас, зазначають Патріоти України.

"Санкції не можуть вирішити для вас проблему. Але вони можуть вплинути на розрахунки Росії. Власне, ми й сподіваємося, що росіяни вирішать, що ціна, яку вони платять за санкції, занадто висока, і змінять свою політику", - зазначив Хаас.

За словами експерта, Україні також не варто відкидати пропозицію Росії про введення миротворців на Донбас, спробувавши використовувати дану тему для початку "серйозної розмови".

"Нинішня ситуація вочевидь погана. Питання в тому, як підвищити для росіян ціну їх політики і як дати їм альтернативу", - резюмував дипломат.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...