Хіти тижня. В Аргентині українці оригінально привернули увагу світу до війни з Росією (фото)

На бордах візуалізували анексію Криму та розмістили посилання на сайт, де задано 100 запитань про злочини Росії проти нашої держави.

Інформаційна кампанія про анексію Криму. Фото: соцмережі.

Міністерство інформаційної політики України на саміті країн великої двадцятки в Аргентині запустили інформаційну кампанію, присвячену українському питанню. Кампанія одного борду – таким оригінальним способом вони вирішили привернути увагу до агресії Росії проти України, передають Патріоти України.

На бордах візуалізували анексію Криму та розмістили посилання на сайт, де задано 100 запитань про злочини Росії проти нашої держави та є пояснення, чому агресія відбувається. У міністерстві кажуть, що журналісти найбільше цікавились незаконним затриманням українських моряків в Азовському морі.

Кампанія мала бути масштабнішою, та аргентинська рекламна агенція відмовилася співпрацювати. "Кілька днів перебуваю в емоційному каматозі через ситуацію навколо агресії РФ проти України на морі. Про Україну, війну й окупацію Криму, піратське затримання українських моряків та багато іншого вже другий день розповідаю провідним аргентинським виданням", – дописала у соцмережі заступниця міністра інформаційної політики Еміне Джапарова.

Джерело: 24 канал

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...