Хіти тижня. Відкрила лист з білим порошком: Дружину Трампа терміново госпіталізували за підозрою в отруєнні

Мова йде про дружину Дональда Трампа-молодшого - сина чинного президента США.

Дональд Трамп-молодший з дружиною Ванессою. Фото:cbsnews.com

Дружина сина президента США Дональда Трампа - молодшого Ванесса була госпіталізована сьогодні після того, як відкрила конверт, в якому містився білий порошок. Про це повідомляє Fox News з посиланням на поліцію Нью-Йорка, зазначають Патріоти України.

Жінка відкрила конверт, адресований її чоловікові, сьогодні близько 10 ранку (близько 17.00 за київським часом) у своїй квартирі в Манхеттені.

У поліції повідомили, що Ванесса була доставлена в лікарню в якості запобіжного заходу.

В даний момент поліція і Секретна служба США розслідують інцидент. Про те, яка саме речовина була "білим порошком" в конверті для Трампа, не повідомляється.

Як відомо, Дональд Трамп - молодший - старший син американського президента. Він одружився з Ванессою у 2005 році.

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...